Tijdens deze bijzondere middag nemen we je mee op reis naar de diepte in je hart. We starten met het drinken van heerlijke originele cacao, die deze reis ondersteunt met haar liefdevolle energie. In een fijne setting starten we daarna met de transmissie vanuit een zuivere en zachte intentie.

De transmissie kan verschillende dingen aanraken, die mogen shiften naar het licht. Door de weg van de ziel steeds meer vrij te maken, kun je zakken in het hartbedragen bewustzijn, waar we elkaar in verbinding ontmoeten.

Tijdens de multidimensionale transmissie werken we vanuit de hoogste afstemming, waarin jouw systeem de uitnodiging krijgt om mee te shiften. Wil jij dit ervaren of voel je de uitnodiging? Meld je dan aan voor deze mooie ervaring op zondag 30 juni. We ontvangen je graag! 🤍🙏

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan