In contact met je eigen wijsheid

Luisterkind werkwijze

Wil je graag een Luisterkind afstemming aanvragen? Je kunt nog gebruik maken van de tijdelijke actie voor een gratis afstemming, zie hiernaast. Vul je gegevens in en dan ontvang je binnen een week reactie van mij over de rest van het proces. Helaas kunnen niet alle aanmeldingen een gratis afstemming ontvangen. Wanneer het vol zit, zul je een kortingscode ontvangen waarmee je 30% korting krijgt op een afstemming zodra ik afgestudeerd ben. Meld je dus vooral aan!

Werkwijze

Je kunt je afstemming via de website aanvragen door het aanvraagformulier in te vullen. Vergeet vooral niet om je foto toe te voegen en zorg er dan voor dat je (of je kind) er alleen op staat. Vraag je een afstemming voor je kind aan en is hij/zij ouder dan 10 jaar? Check dan vooraf bij hem/haar of zij akkoord is met de afstemming.

Vermeld in je aanvraag ook of er nog bijzonderheden zijn, of je specifieke vragen hebt en vertel iets over je thuissituatie. Op deze manier kan ik zoveel mogelijk uit de afstemming halen en je zoveel mogelijk handvatten geven.

Wanneer je je afstemming hebt aangevraagd, ontvang je binnen 2 weken na je betaling de afstemming via de mail.

Voor het uitvoeren van de afstemming hoef je niet langs te komen, deze wordt op afstand uitgevoerd. Je hoeft er ook niet voor thuis te blijven of rekening mee te houden. Lekker makkelijk dus!

Goed nieuws!

Omdat ik op dit moment nog in opleiding ben tot Luisterkind werker, doe ik een aantal gratis afstemmingen om te oefenen, t.w.v. € 79,-.

Wil jij hier graag aan meewerken en ontvang je graag een afstemming? Geef je dan op via onderstaande button.