Op reis met Jeshua en Maria Magdalena

De kleuren en vormen vervagen en vervormen in mijn hoofd. Een zeurderig toontje klinkt er, als de intro van een akelige scene in een film. Shit, waarom ben ik hieraan begonnen. Nare beelden verschijnen op mijn netvlies en wisselen elkaar af. Gadver, ik wil dit niet meer, ik wil stoppen!

“Geef je over, ga niet in de weerstand zitten” vertel ik mezelf, dan is het straks weer voorbij. Ik vervloek mezelf dat ik weer een plantmedicijnreis ben aangegaan. 

Ik adem erdoorheen en geef me over aan het proces. Ik roep de hulp van Maria Magdalena en Jeshua, om me te begeleiden en veiligheid te bieden. Ze verschijnen en bemoedigen me. Het komt goed. De hele reis blijven ze bij me, aanwezig, in liefde.

Mijn intentie was het voelen van onvoorwaardelijke liefde. Ik word direct meegenomen naar de eerste dimensie, van de eerste chakra, waar ik alle onbalans en angsten van mezelf mag voelen, vanuit de mannelijke en vrouwelijke energie. De thema’s gaan over bestaansrecht en veiligheid. De angst verlamt me bijna maar ik sta het toe en laat het er zijn. Zodra ik het gevoel helemaal toe kan staan, is het ineens verdwenen en maakt het plaats voor een enorme hoeveelheid liefde. Ah heerlijk, hier wil ik wel in blijven. Maar helaas, we gaan door. Nadat ik mijn eigen stukken hier gevoeld heb, komen alle collectieve stukken aan de beurt. Hartverscheurend. Kinderen die zich ongewenst voelen, oorlog, geweld. Wat een pijn, wat een verdriet. Toestaan is de enige remedie, en ook nu maakt deze enorme zwaarte plaats voor onvoorwaardelijke liefde. De volgende dimensie en chakra is aan de beurt. De sacrale chakra, met de thema’s levensenergie, sexualiteit, joy. Al mijn eigen trauma’s, blokkades, schaduwen op dit terrein mag ik doorvoelen en daarna alle collectieve trauma’s. Je kunt je een voorstelling maken van wat er dan voorbij komt. Onbegrip, angst en enorme woede ontvlamt er in me. En het verdwijnt pas als ik het helemaal kan toestaan, in liefde kan transmuteren. Alle daders en slachtoffers in liefde kan ontvangen. Het wordt een repeterende oefening waarin in alle dimensies en chakra’s de stukken in mezelf en op collectief niveau mag doorvoelen. Na iedere heling van een chakra, voel ik mezelf opnieuw geboren worden. In een nieuw bewustzijn. 

Als ze allemaal geweest zijn, voel ik dat ik “opgelost” ben. Ontastbaar. Opgegaan in de energie, onderdeel van de enorme brij energie om me heen. Er is geen onderscheid meer tussen mij en mijn omgeving. Jeshua en Maria Magdalena verschijnen weer in mijn bewustzijn en lossen dan in mij op. Ah, zo voelt het dus écht dat we allemaal 1 zijn. We zijn allemaal slechts een unieke expressie van dezelfde energie. Jij bent mij en ik ben jou.

NB: dit is geen promotie voor plantmedicijnreizen, ik deel slecht mijn eigen ervaring van een van de reizen die ik gemaakt heb. Wil je hier meer over weten of zelf ervaren, kun je contact met mij opnemen voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan