Human Design

Wil jij meer weten over jouw Human Design? Ben je benieuwd naar jouw talenten, leerprocessen en wat er nou écht bij je past? Vraag dan een Human Design reading aan.

Jouw Human Design
geeft je inzicht in
wie je werkelijk bent

Wat is Human Design?

Human Design is een combinatie van astrologie, het chakra systeem, Kaballah, I’Ching, biogenetica, astronomie en kwantummechanica. Door middel van je geboortedatum, tijd en plaats kun je je persoonlijke blauwdruk berekenen. Deze blauwdruk geeft inzicht in wie je energetisch en genetisch bent. Het laat zien wat je kwaliteiten zijn, je schaduwkanten, welke talenten je hebt, hoe je het beste tot je recht komt, hoe je het beste keuzes kunt maken die bij je passen, wat jouw communicatiestijl is en nog veel meer. Het brengt je terug naar je authentieke zelf en laat je zien hoe jij je mooiste leven leidt.

Wat heeft Human Design mij gebracht?

Inzicht in mijn unieke design heeft me vooral berusting en bevestiging gegeven. Het heeft me laten zien dat ik op de juiste weg zit en vertrouwen gegeven dat ik mijn talenten mag inzetten om anderen te ondersteunen. Het heeft me bewustwording geven over mijn schaduwkanten zodat ik daarvan kan leren en daar bewust mee om te gaan. Het zorgt ervoor dat ik beter mijn grenzen bewaak omdat ik weet wat wél goed voor me is. Het helpt me nog meer bij mezelf te blijven omdat ik weet dat alles is zoals het moet zijn.

Vraag jouw unieke Human Design aan

Human Design Basis Reading

Ben je benieuwd wat jouw Human Design jou kan leren? Welke inzichten jij hieruit mag ontvangen? In een basis reading zitten de volgende elementen:

  • Jouw unieke bodygraph
  • Jouw type
  • Jouw strategie
  • Jouw innerlijke autoriteit
  • Jouw profiel

Human Design type

In Human Design worden er 5 verschillende types gebruikt: een (manifesting) generator, een projector, een manifestor en een reflector. Ieder type heeft haar eigen kenmerken en manier van energie uitwisselen. Ben jij iemand met veel ideeën en spring je van de hak op de tak? Dan zou het zo maar eens kunnen zijn dat jij een manifestor type bent. Voel jij altijd de energie van een ander en weet je altijd precies wat een ander nodig heeft? Dat zijn typische kenmerken van een projector type. Zo zijn er nog veel meer dingen die kenmerkend zijn voor de verschillende types. Weten wat voor type je bent, kan enorm veel inzicht en berusting geven.

Strategie en not self

De strategie die jij mag volgen om je mooiste leven te leiden staat vastgelegd in je Human Design. Ben jij iemand die als een magneet de juiste dingen aantrekt? Of mag je juist een heel pro-actieve houding aannemen en gaan initiëren? En wat gebeurt er als je niet volgens je strategie leeft? Hoe voel je je dan en hoe kun je dit keren?

Inner Authority als kompas

Wat is jouw inner authority? Je innerlijke autoriteit geeft aan op welke manier jij de beste keuzes maakt voor jezelf. Vaak gaan we ervan uit dat de mind de juiste beslissingen voor ons maakt, maar helaas, the mind was not designed to make decisions. Wat werkt er wel voor jou? Mag jij gaan vertrouwen op je onderbuikgevoel? Of luisteren naar je intuïtie? En hoe doe je dat?

Wat is jouw profiel?

Binnen Human Design bestaan 12 verschillende profielen. Zoals alles in Human Design is er een deel waar je je bewust van bent, en een onbewust deel. Inzicht in je profiel geeft inzicht in de manier waarop je je talenten kunt ontwikkelen en welke talenten je misschien meer mag gaan uitdragen.

Hoe vraag ik een Human Design reading aan?

Op basis van jouw geboortegegevens (geboortetijd, -datum en -plaats) stel ik je chart samen. Dit geeft alle informatie die ik vervolgens uitwerk tot een complete reading. Via onderstaande button kun je je reading aanvragen en ontvang je hem binnen 2 weken via de mail.