23 januari – 30 januari 2025

Soul Retrieval Retreat

Ontdek en herinner de wijsheid van het oude Egypte, terwijl je al je zielsdelen weer verenigt. Deze bijzondere reis combineert diverse tempelbezoeken met multidimensionale transmissies, die samen een ware transformatie in gang zetten.

Oude Wijsheid
In Jezelf

De tempelbezoeken herinneren je aan de wijsheid van een andere beschaving. Een wijsheid die wij ook in ons dragen, en ons weer mogen herinneren. We gaan kennismaken met de magische energie van de tempel van Hathor, Isis en Sekhmet, die op diverse lagen in ons doorwerken. Zo is de energie van Hathor vooral de drager van de hartsfrequentie, de tempel van Sekhmet met levensenergie en bestaansrecht en de tempel van Isis de drager van het eenheidsbewustzijn en heling.

Je gaat een innerlijke reis maken naar jouw zielsdelen, die in meerdere dimensies aanwezig zijn. We nodigen je uit om deze delen te activeren en terug te brengen, zodat jij je volledige potentie kunt belichamen. We faciliteren dit door multidimensionale transmissies, zielsopstellingen, meditaties en activaties.

Retreat Karnak Tempel Egypte

Jouw hoogste Potentie

Tijdens deze week verblijven we in een prachtige villa vlakbij Luxor, met privé zwembad en uitzicht op de Nijl. Alle maaltijden en drankjes bij de villa zijn inbegrepen bij de reis.

Het 7 daags programma wordt samengesteld uit:

  • Multidimensionale transmissies
  • Tempelbezoeken (o.a. de tempel van Hathor, Isis, Sekhmet)
  • Bezoek aan Luxor
  • Zielsopstelling
  • Meditaties, channelings en activaties
  • Stilte- en integratiedag

Impressie

Het Verblijf
In Luxor

Voor deze magische reis hebben we een prachtige villa gereserveerd in Luxor, van een Zwitserse eigenaresse. De villa beschikt over 5 kamers, een privézwembad, 3 badkamers en diverse terrassen. Tijdens je verblijf zul je een kamer delen met een reisgenoot. Mocht je graag een privékamer willen, dan kan dat tegen een meerprijs. Neem in dat geval even contact met mij op.

Alle maaltijden worden vers bereid door een privékok en zijn inbegrepen, net als alle drankjes in de villa. Als je dieetwensen hebt, kun je deze vooraf aangeven.

Kosten van het retreat

De kosten van het retreat zijn € 1.444,-

Tot 1 september kun je gebruikmaken van een vroegboekkorting en betaal je maar € 1.344,-

Dit is inclusief: verblijf, transfer vanaf vliegveld, eten/drinken in de villa, alle activiteiten van het programma, entree van de tempels. Vliegtickets zijn voor eigen kosten. 

Het vliegveld van Luxor is ongeveer 20 km van de villa. Een andere optie is het vliegveld van Hurghada, deze vluchten zijn vaak goedkoper, maar is verder van Luxor. Vlieg je op Hurghada, houd dan rekening met een aansluitende taxirit van ongeveer 4 uurtjes.

Meer informatie?

Wil je meer weten over het retreat of wil je je direct aanmelden? Mail mij op info@grietsjeruiter.nl of bel 06-46374490.