Zielsafstemming

Loop je vast op een thema in je leven of heb je vragen waar je maar geen antwoord op krijgt? Dan is een zielsafstemming misschien iets voor jou!

Zo werkt het

 • Ik maak contact met jouw energie
 • Ik geef door wat jij aan jezelf wilt vertellen
 • De antwoorden zijn altijd uit liefde geformuleerd
 • Ik krijg niets “te horen” wat jij niet wilt

Zielsafstemming voor volwassenen

Welke vragen heb jij in jouw leven? Waar wil je veranderingen doorvoeren of oplossingen vinden? Bijvoorbeeld op het gebied van werk, persoonlijke kracht, thuissituatie, emotionele blokkades, onbegrepen lichamelijke klachten, angsten of verdriet. Loop je vast in je leven en heb je behoefte aan meer inzicht in het waarom?

Als je het gevoel hebt vast te lopen of meer inzicht te willen in stappen die je moet zetten, kan een afstemming een goede oplossing zijn. Alle informatie die jij nodig hebt is immers in jezelf aanwezig, dus ook alleen jij hebt de antwoorden die je zoekt. Ik kan je helpen door hiermee contact te maken en dit aan je door te geven. Tijdens een afstemming maken we contact in de energie en geef je op deze manier zelf alle informatie door.

Waarom een zielsafstemming?

Bij een afstemming geef je zelf antwoord op je vraag vanuit jouw eigen energie. In deze energie zitten al jouw antwoorden. Deze antwoorden kan niemand anders geven, alleen jij zelf. In het dagelijks leven proberen we vaak antwoorden te bedenken, op te lossen of luisteren we naar andere ervaringen. Maar wanneer er contact gemaakt wordt met de energie, zijn we hier helemaal los van en kunnen we jóuw antwoord achterhalen. In deze antwoorden zul jij jouw oplossingen kunnen vinden.

Tijdens een afstemming geef je nooit meer informatie dan je zelf wilt geven, dus de luisteraar komt nooit meer te weten dan jij wilt.

Waarom een zielsafstemming?

Dit kan een zielsafstemming voor je betekenen:

 • Je krijgt inzicht in waarom je ergens op vastloopt
 • Je krijgt inzicht in welke stappen je mag zetten om verder te komen
 • Je lost trauma’s op waardoor ze geen patroon meer vormen in je leven

Over welke thema’s kan een afstemming gaan?

Jouw vraag kan liggen op emotioneel, psychisch of lichamelijk gebied. Gaat het om relationele problemen of is het werk-gerelateerd? In welke situaties? En wat zouden oplossingen kunnen zijn? Op vele momenten in je leven sta je op een kruispunt. Heb je hierbij hulp nodig? Bij verschillende thema’s kan een afstemming jou helderheid geven.

 • Bij onverwerkte emoties
 • Bij trauma
 • Bij wel/geen kinderwens
 • Bij geboorteverwerking
 • Bij handicap/coma/dementie
 • Bij overledenen

Een zielsafstemming biedt inzicht en handvaten

Wees je ervan bewust dat je tijdens een afstemming handvatten aangereikt krijgt waar je zelf mee aan de slag mag. Het kan zijn dat de inhoud van de afstemming confronterend is en dat de inhoud best binnenkomt. Weet dan dat dit zaken zijn die door jou opgelost mogen worden en inzichten zijn om verdere stappen te kunnen zetten. Alle oplossingen liggen altijd bij jezelf, dus wil je resultaten bereiken, mag je zelf aan de slag.

Welke vragen worden niet beantwoord?

Vaak worden er vragen gesteld over wanneer iets gaat gebeuren of veranderen. Hier kan ik niks over zeggen, want dit bepaal je helemaal zelf. Het is afhankelijk van de stappen die jij zet om verandering door te zetten.

Ik ben geen arts, dus vragen over ziekte en gezondheid worden niet meegenomen.