Ondernemen vanuit intuïtie

Wil jij starten als zelfstandig ondernemer of ben je al gestart? En wil je dit vormgeven op een manier die bij jou past? Leer hoe je contact maakt met je intuïtie en hierop gaat vertrouwen.

“The mind was not designed to decide, but to process”

Intuïtief ondernemen is voor mij de enige optie die werkt. En geloof me dat ik het ook anders heb geprobeerd. Een training hoe ik mijn ideale uurtarief kon vaststellen, hoe ik mijn social media kan laten groeien, hoe ik doelen stellen, hoe je je conversie vanaf de website verhoogt, hoe je een ton verdiend (die hoor je vaak he?!). Toch liep het voor mij altijd anders dan hoe het voorgesteld werd. Het klopte namelijk niet met wat er bij mij past.

Waarom ondernemen vanuit intuïtie?

Jouw intuïtie is als je interne kompas. Volg je dit kompas, dan loopt alles gesmeerd en ben je helemaal in lijn met alles wat bij je past. Toch luisteren we veel vaker naar onze ratio. Het hoofd wat ons bezighoudt met ongeveer 100.000 gedachtes per dag (geen grapje). Het overgrote deel van onze gedachtes zijn helaas niet erg helpend. Ze zorgen vaak voor een negatieve angstspiraal waardoor je niet verder komt. Daarnaast zijn er soms andere beperkende gedachtes of patronen die ervoor zorgen dat je niet doet waarvoor je hier bent. Luisteren naar je intuïtie is vaak buiten je comfortzone maar is wel waar jij het leven kunt creëren waar je naar op zoek bent!

Volg wat resoneert met jou

Mijn reis naar intuïtief ondernemerschap

Sinds ik zelfstandig ondernemer ben, heb ik dat op mijn eigen manier en tempo gedaan. Vanaf dat ik een kleuter was, werd er al tegen mij gezegd dat ik alles altijd net even anders doe. En dat klopt. Eigenwijs, op mijn eigen manier. Eigen-wijs. Ik geloof ook dat dat de enige manier is die werkt. Niet alleen voor mij, maar ook voor jou. Voor iedereen. 

Al geruime tijd voel ik dat ik iets wil betekenen voor andere vrouwelijke ondernemers. Ze wil helpen om hun business vorm te geven op een manier die bij hen past. We zitten in een transformerende tijd waarin de vrouwelijke energie op de voorgrond mag treden. Hier zijn onze systemen alleen nog niet op ingericht. Veel draait nog om een bepaalde omzet halen, doelstellingen halen, effectiviteit, allemaal masculiene patronen die niet meer passend zijn voor veel mensen. Ben je ook een gevoelige creatieveling? Dan zul je dit nog extra voelen dat dit niet meer bij je past. Daarom help ik jou graag om het anders te doen. Om je droombusiness te creëren op een manier die wel past, waar je je vrouwelijke energie kunt laten stromen en je de energie haalt uit je werk die je verlangt. Je zult zien dat je vanuit deze kracht alles kunt manifesteren wat je wilt. 

Wat je van mij mag verwachten is dat ik je terug breng bij jezelf. Jij weet wat goed is voor jou. Alle informatie die jij nodig hebt, zit in jou. Ik breng je weer in contact met jouw innerlijk weten. Ik hoef jou niet te vertellen hoe je het moet doen, of wat werkt voor jou, dat weet je zelf wel. Je bent het alleen even vergeten en ik help je weer herinneren. Ik gebruik hiervoor mijn intuïtie en weet in het moment wat ik kan doen om je te helpen. Mijn kaartensets gebruik ik hier vaak bij, ook kan ik contact maken met jouw energie die jou informatie geeft en zet ik verschillende oefeningen in die zorgen voor bewustzijn en antwoorden op je vragen. 

Meer over mij lees je hier.

Aan de slag?

Om je te helpen jouw business op te bouwen zijn er verschillende opties. Wil je eerst inzicht in jouw patronen en praktische handvatten om verder te komen? Of voel je dat het tijd is om in jezelf te investeren en direct te werken aan jouw verhaal? Kies zelf wat op dit moment bij jou past.

Spiegelsessie

€ 147,-

Krijg inzicht in je patronen en leer hoe je eruit komt zodat je je successen kunt boeken.

Jouw Droombusiness Workshop

€ 299,-

Weet je nog niet wat je wilt gaan doen? Jouw droombusiness gaat vorm krijgen tijdens deze workshop.

Feminine leader

€ 1.147,-

Vanuit jouw kern starten we jouw business plan en in 8 weken heb jij jouw droombusiness opgestart.

Feminine leader business pack

€ 3.447,-

Feminine leader plus branding en website – jouw business direct vertaald in online marketing.