Spiegelkaarten

“Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen?” is een veelgestelde vraag.
In mijn praktijk en tijdens de Luisterkind afstemmingen kom ik dit thema voortdurend tegen. Dit bracht mij op het idee om een kaartenset te ontwikkelen met affirmaties die je kunt gebruiken om je zelfvertrouwen te vergroten. De kaarten kunnen je inzicht geven in je onzekerheden en geven je handvatten om je verder te helpen. Door ze regelmatig te gebruiken, kun je werken aan allerlei thema’s en kun je je onzekerheden ombuigen naar mooie levenslessen.

De kaarten kun je voor jezelf gebruiken maar zijn ook een waardevol cadeau om weg te geven of om te gebruiken in je praktijk.

Hoe werkt het?

De kaartenset bestaat uit 54 kaarten, bestaande uit kwaliteitskaarten, krachtkaarten en kompaskaarten. Alle kaarten bevatten een boodschap die bedoeld is om je te helpen meer zelfvertrouwen te krijgen. De kwaliteitskaarten vertellen je iets over je kwaliteiten, de krachtkaarten geven je meer vertrouwen en kracht en de kompaskaarten vertellen je in welke richting je stappen mag gaan zetten om dichterbij jezelf te komen.

Je gebruikt de kaarten door ze te schudden, voor je neer te leggen en op gevoel 1 te trekken.

Ook kun je een vraag stellen voordat je een kaart trekt. Je zult dan antwoord krijgen via de kaart. Bijvoorbeeld:

  • Welke kwaliteit mag ik meer laten zien?
  • Wat moet ik doen om meer zelfvertrouwen te krijgen?
  • Hoe kom ik uit deze situatie?
  • Hoe voel ik me beter over mezelf?
Members krijgen meer info!

Heb jij de kaartenset gekocht en wil je meer info? Vul dan je gegevens in en krijg toegang tot de members only pagina. Je vindt daar:

  • extra uitleg over het gebruik van de kaarten
  • extra uitleg over de boodschap per kaart
  • filmpjes

De pagina wordt voortdurend aangevuld met nieuwe informatie en filmpjes!

Vraag je toegangscode aan >>