Ondernemen op een manier die bij jou past?

Leer intuïtief ondernemen en creëer de onderneming waar jij van droomt!

VOOR WIE

Jij wilt anders leren ondernemen

Ben je al een tijdje bezig met je eigen onderneming en merk je dat het niet helemaal stroomt? Of wil je starten maar lukt het niet zoals je denkt dat het moet?

Er bestaan veel overtuigingen over hoe ondernemen precies werkt. Over hoe je het zou moeten doen. Over hoe je die ton verdient in het eerste jaar. Hoe je je doelen gaat halen. Maar werkt dit voor jou?

Leer weer contact maken met jezelf en ga vanuit deze kracht ondernemen. Alleen op deze manier kun jij je doelen verwezenlijken en creëer jij de business waar je van droomt.

VOOR STARTERS

Start je eigen droombusiness

Wil je graag voor jezelf beginnen maar weet je niet precies wat je wilt gaan doen? Met mijn business workshop breng ik je weer in contact met je Zelf en heb jij je droombusiness binnen no-time helder! Weten hoe? Kijk hier voor meer informatie.

Trainingen & Workshops

Om je te helpen jouw business op te bouwen zijn er verschillende pakketten. Wil je eerst inzicht in jouw patronen en praktische handvatten om verder te komen? Of voel je dat het tijd is om in jezelf te investeren en direct te werken aan jouw verhaal? Kies zelf wat op dit moment bij jou past.

Spiegelsessie

€ 147,-

Krijg inzicht in je patronen en leer hoe je eruit komt zodat je je successen kunt boeken.

Mijn Droombusiness Workshop

€ 299,-

Weet je nog niet wat je wilt gaan doen? Jouw droombusiness gaat vorm krijgen tijdens deze workshop.

Feminine leader

€ 1.147,-

Vanuit jouw kern starten we jouw business plan en in 8 weken heb jij jouw droombusiness opgestart.

Feminine leader business pack

€ 3.447,-

Feminine leader plus branding en website – jouw business direct vertaald in online marketing.

DIT VINDT ZIJ

“Ik ben zo blij dat ik hiermee gestart ben!”

Grietsje heeft me geleerd weer terug te komen bij mezelf en te vertrouwen op mijn intuïtie. Door hiermee contact te maken kan ik nu echt doen waar ik goed in ben en ik energie uit haal. Mijn klanten komen nu als vanzelf naar me toe terwijl ik eerst heel veel moeite moest doen. Ik kan iedereen aanraden om met haar samen te werken!