Members only

Hoe gebruik je de kaarten?

Voordat je begint

Voordat je de kaarten gebruikt, mag je de kaarten eerst afstemmen op jouw energie. Ze hebben al een hele weg afgelegd voordat ze bij je kwamen en hebben onderweg allerlei soorten energie opgepakt. Om de kaarten te reinigen mag je de stapel met beide handen vastpakken, diep in- en uitademen terwijl je de kaarten vraagt om zich op jouw energie af te stemmen en alle vreemde energie los te laten. Nu zijn ze klaar voor gebruik!

Shake it baby

Je mag de kaarten door elkaar schudden. Het maakt niet uit dat de verschillende categorieën door elkaar komen, je kiest namelijk toch de kaart met de boodschap die voor jou op dat moment van toepassing is.

Take your pick

Zijn de kaarten geschud? Dan mag je ze op de kop (met het logo boven) voor je neerleggen, in een rijtje, een waaier, net wat voor jou werkt. Op gevoel trek je dan een kaart uit de stapel. Heb je een specifieke vraag? Stel deze dan aan jezelf voordat je de kaart uitzoekt. Twijfel niet te lang, je hebt meestal direct een voorkeur en vertrouw daarop.

You’ve got a new message

Draai de kaart om en bekijk jouw boodschap. Heb je een kwaliteitskaart te pakken? Omarm dan de kwaliteit die erop staat. Deze past bij jou! Het kan zijn dat je nieuwe kwaliteiten van jezelf ontdekt op deze manier. Leuk zeg!

De krachtkaart is bedoeld om je kracht te geven met de wetenschap van de boodschap. Deze boodschap mag je zo vaak je wilt herhalen voor jezelf. Maak er een affirmatie van, bedenk er een leuke tune bij, plak hem op je spiegel, of bedenk iets anders wat voor jou werkt. De energie van de kaart zal zich in jou manifesteren wanneer je je openstelt voor de boodschap.

De boodschap van de kompaskaart laat je weten in welke richting je stappen mag zetten. Door de boodschap te volgen kom je dichter bij jezelf en stem je je beter af op jouw innerlijke kompas.

Uiteindelijk gaat het erom dat je op jezelf raakt afgestemd en echt in je eigen energie kunt zijn. In deze afstemming weet je intuïtief wat goed voor je is, welke stappen je mag zetten en wie je bent. In pure afstemming op jezelf zijn er geen twijfels, is er geen ruimte voor onzekerheid en is er liefde voor jezelf. Door de kaarten regelmatig te gebruiken, kom je hier steeds dichterbij. De boodschappen zorgen ervoor dat je steeds bewuster wordt, meer dingen oplost en loslaat. Door de energie van de kaarten toe te laten ga je zelf opschakelen in je energetische frequentie en zal het steeds meer eigen worden.

Extra uitleg over de boodschappen

Heb je een kaart getrokken en wil je meer uitleg over de boodschap op de kaart? Klik dan hieronder op jouw kaart en ontdek wat deze boodschap jou wil vertellen.

Kompaskaarten

Je mag jouw waarheid gaan spreken. Wees niet bang wat een ander daarvan vindt. Juist door jouw waarheid te spreken zullen mensen beter naar je luisteren en blijf jij dichter bij jezelf. Door jouw waarheid te spreken, trek je gelijksoortige energie aan waardoor je meer verbinding vindt en je je in situaties zult bevinden die herkenning oproepen.

Je mag beter voor jezelf gaan zorgen, daar ga je je beter door voelen. Door de juiste energie tot je te nemen, ga je je zelf ook energieker voelen en beter in je energie zitten. Verdiep je in welke voeding voor jou goed is, hoeveel beweging je nodig hebt, hoeveel rust je mag nemen, welke informatie je tot je neemt, etc.

Kijk naar het licht, naar dingen die licht aanvoelen en waar je lichter van wordt. Gedachten waar je blij van wordt, dingen doen waar je energie van krijgt. Het voelt soms niet zo, maar je kan zelf kiezen waar je je gedachten op richt. Richt ze op lichte dingen, dan volgt de energie vanzelf.

Misschien herken je het wel dat je vaak eerst aan een ander denkt en dan pas aan jezelf. Dan is het nu tijd om daar verandering in te brengen. Door rekening te houden met een ander, houd je geen rekening met jezelf. Misschien zit je in een situatie waarin je niet gelukkig bent, dat een ander niet goed voor je is, dat je niet goed voor jezelf bent. Dan mag dat nu stoppen. Je mag je af gaan stemmen op wat jij wilt, waar jij blij van wordt en keuzes gaan maken waar jij je goed bij voelt. Wanneer jij deze keuze maakt, zul je zien dat er nog meer mooie dingen volgen.

Iedereen heeft zijn eigen weg te bewandelen, met zijn eigen leermomenten en zijn eigen doel. Je mag jezelf toestaan jouw eigen doel te hebben, met jouw eigen pad. Deze is niet hetzelfde als die van een ander, dat is jouw individuele reis met ervaringen die op jou zijn afgestemd. Je mag je losweken van de standaard, die bestaat niet want we hebben allemaal ons eigen stroming. Jij mag je gaan verbinden met jou prachtige stroming en ontdekken welke mooie ervaringen hier voor jou zijn.

Je mag je blik verbreden. Niet blijven rondcirkelen in oude gedachten, maar het idee loslaten en kijken wat er dan komt. Laat het universum weten dat je open staat voor nieuwe dingen en kijk wat er op je pad komt. Waarschijnlijk is die optie veel beter dan wat je in gedachten had.

Oude onverwerkte ervaringen of beperkende gedachten houden je tegen of van je pad af. Kies ervoor om dit niet langer mee te nemen en schud het van je af. Zonder deze ballast verandert je energie en ontvang je andere ervaringen en kun je verder gaan.

Je kunt altijd op je intuïtie vertrouwen, het is je innerlijke kompas. Je hoeft je keuzes niet te verantwoorden of te onderbouwen, een simpele: “omdat het voor mij goed voelt” is genoeg. Het zal je leiden en mooie dingen brengen.

Je hoeft je niet klein te houden, je niet in te houden. Je bent een stralend licht waar de wereld behoefte aan heeft. Laat mensen je licht zien en neem je ruimte in. Jij mag zijn wie je bent.

Laat je angsten niet langer de baas zijn over jouw keuzes. Wijs ze niet af, maar omarm je angsten, laat ze weten dat het niet meer nodig is en bedank ze dat ze je lang veilig hebben gehouden. Laat ze liefdevol los en wees nieuwsgierig naar wat zich zal aandienen.

Door in stilte te zijn met jezelf en alle afleiding even buiten te sluiten, kun je jezelf weer horen, weer voelen en in je eigen energie terugkeren. Kun je weer luisteren naar je innerlijke wijsheid. Neem hier vaker de tijd voor, je hebt alle antwoorden in jezelf, als je maar de tijd neemt om er naar te luisteren.

Door te bewegen kom je weer in contact met je lijf. Wandelen, yoga, dansen, of iets anders waartoe je je aangetrokken voelt zal je goed doen. Door het contact met je lijf te herstellen zul je weer beter in je energie zitten, je bent weer beter afgestemd op de behoeftes van je lijf en je innerlijke kompas.

Door je verlangens te delen, geef je een ander ook de mogelijkheid om in deze verlangens te voorzien. Je zendt je vraag uit en het universum zal hem voor je beantwoorden. Maar dan moet je de vraag wel stellen, dus deel vooral waar jij behoefte aan hebt, wat je wensen zijn en wat je verlangt.

Je weet waar je energie uit haalt, je weet wat goed voor jou voelt, maar nu mag je dit helemaal toestaan. Gooi jezelf in het diepe, ga ervoor en stap in jouw licht. Laat jezelf helemaal volstromen met deze energie en straal.

Krop ze niet langer op, die negatieve emoties. Door het deksel erop te houden, blijf je ze altijd meenemen. Ze kleuren je ervaringen uit het verleden, maar laat het geen filter worden voor de toekomst. Je emoties mogen er zijn en mogen de ruimte krijgen om erkent te worden. Jouw positieve emoties mogen gevierd worden, houd je niet in maar geniet van dat heerlijke gevoel. Jouw positieve energie zal nog meer positieve energie aantrekken.

Vergiffenis gaat over het loslaten van de negatieve energie en pijn zodat het zachter kan worden in jezelf. Door deze ruimte te maken in jezelf is er weer ruimte voor andere, mooie, dingen. Door deze energie los te laten, zal ook jouw energie veranderen waardoor je meer open staat om mooie en positieve dingen te ontvangen.

“Omdat het zo hoort”, “de standaard”, “iedereen heeft het”, “zo moet het” betekent nog niet dat het ook voor jou zo werkt. Laat aangeleerde overtuigingen je niet in de weg staan van jouw doel, van jouw plan en van jouw beeld van hoe het is. Houdt je eigen open visie en vóel wat jouw idee ergens bij is. Voel wat voor jou klopt.

Verzet jezelf niet langer tegen de situatie. Laat het over je heen komen. Accepteer dat het is wat het is en kijk wat je uit de situatie mag leren. Pas als je in overgave gaat, kun je zien wat er werkelijk is, waar je je aan vast gehouden hebt en wat er nog meer is. In overgave sta je open om te ontvangen wat werkelijk goed voor je is.

Krachtkaarten

Alles begint bij een gedachte, laat deze dan positief zijn. Leg je focus op de dingen die je wenst, waar je blij van wordt en waar je energie van krijgt. Stel jezelf open om te ontvangen wat je verdiend.

Jouw intuïtie klopt altijd. Het geeft je signalen waar je op kunt vertrouwen en zorgt ervoor dat je in een makkelijke flow terechtkomt waarin alles vanzelf lijkt te gaan. Wanneer je je intuïtie volgt, komt alles wat je nodig hebt vanzelf op je pad.

Wat het ook is, je hebt de kracht om de situatie te handelen, anders was het niet op je pad gekomen. Neem een ander perspectief, kijk wat je eruit kunt leren en weet dat je er sterker doorheen komt.

Er zijn geen foute keuzes in het leven. De ene keuze zal je sneller bij je doel brengen dan de andere, maar je neemt ze niet voor niks. Achter iedere keuze of situatie zit een les die je mag leren. Luister naar je gevoel en vertrouw op je intuïtie.

Je bent geliefd, er zijn mensen die van je houden. In je omgeving, in de energie, of verder bij je vandaan. Ze houden van je!

Accepteer jezelf, omarm al je kwaliteiten, je gedachten, je lijf, alles wat jou jóu maakt. Door jezelf te accepteren kun je in vrijheid met jezelf zijn.

Jij mag hier zijn. Je bent hier met een doel, je hebt iets toe te voegen, alleen al door er te zijn en door wie je bent. Je brengt licht en liefde met je mee.

Jij kiest waar je energie in stopt. “Where attention goes, energy flows”. Besteed geen energie meer aan negatieve gedachten, maar put er kracht uit dat jij zelf de keuze hebt waar jij je op richt. Mediteer, roep je negatieve gedachten een halt toe en verleg je focus. Denk aan wat je wél wilt en de energie zal je ondersteunen. Jij kan je gedachtes kiezen.

Jouw mooie kwaliteiten zijn een basis waarop jij kunt bouwen aan jouw geluk. Luister naar je intuïtie, je bezit alle kwaliteiten om uit te voeren wat zij je aangeeft.

Wees trots op jezelf. Wees trots op wie je bent, wat je gedaan hebt, wat je geleerd hebt. Er is veel om trots op te zijn. Wees trots dat je iedere dag weer opstaat, wees trots op je lijf dat iedere dag voor je aan het werk is, wees trots op je mooie eigenschappen, op je mooie spiegelbeeld, op de stappen die je gezet hebt, op de dingen die je overleefd hebt, op wat je overwonnen hebt. Laat de fijne energie van dit gevoel toe in je hele lijf en wees trots op de uitstraling die je dit geeft. YES!

Het universum geeft je altijd wat je vraagt. Wanneer uitstraalt wat je wilt, zal het universum je dit bevestigen door je te geven wat je nodig hebt.

Alles is in overvloed aanwezig. Er is genoeg voor iedereen. Er is genoeg geld, genoeg mogelijkheden, genoeg werk, alles wat jij verlangt is aanwezig en zal aan je gegeven worden door het universum wanneer je daarom vraagt.

Alle antwoorden zitten in jezelf. Op alle vragen heb jij zelf het antwoord. Door contact te maken met jouw innerlijke wijsheid zul je alle antwoorden vinden op de vragen die je hebt.

Maak contact met de heerlijke energie van dankbaarheid. Wees dankbaar voor alles in je leven, fijne en minder fijne dingen, het heeft je allemaal iets gebracht. Sta stil bij deze mooie dingen en laat de energie zijn werk doen.

Je bezit alle kracht en competenties om te bereiken wat je wilt. Volg je gevoel en weet dat je alles in je hebt om je doel te bereiken. Je wordt ondersteund in al je keuzes en zult de juiste potentie hebben om je wensen te verwezenlijken.

Wees je eigen maatstaf, er is niemand zoals jij en jij bent precies goed zoals je bent. Door te stoppen met vergelijken kun je jezelf accepteren zoals je bent en inzien dat je precies goed bent zoals je bent.

Wat je verlangen ook is, jij bent het waard. Je bent het waard om hier te zijn, om dingen te geven en te ontvangen, om te leren en te onderwijzen, te zijn en te laten, liefde te ontvangen en liefde te geven.

Je bent hier op aarde met een doel, met een plan. Ook al voel je je soms misschien onbestemd of weet je nog niet waar het plan heen leidt, als jij je af gaat stemmen op je eigen energie, innerlijke kompas en in vertrouwen bent, wordt het vanzelf duidelijk voor je.

Meer

Wil je graag meer begeleiding? Doe dan een aanvraag voor een persoonlijk consult met een uitgebreide uitleg. Of misschien is een Luisterkind afstemming iets voor je?