Zielsafstemming

Loop je vast op een thema in je leven of heb je vragen waar je maar geen antwoord op krijgt? Dan is een zielsafstemming misschien iets voor jou!

Zo werkt het

  • Ik maak contact met jouw energie
  • Ik geef door wat jij aan jezelf wilt vertellen
  • De antwoorden zijn altijd uit liefde geformuleerd
  • Ik krijg niets “te horen” wat jij niet wilt
  • Afstemmingen van kinderen kunnen confronterend zijn, maar geven daardoor heel goed aan waar de oplossing ligt

Zielsafstemming

Alle informatie die je in je leven nodig hebt, is in jou aanwezig. Je bent alleen vergeten hoe je hier contact mee maakt. Tijdens een afstemming maak ik energetisch contact met je om helderheid te krijgen in dingen waar je tegenaan loopt of waar je vragen over hebt. Soms is het mogelijk om direct iets te veranderen. Een afstemming kan gedaan worden voor jezelf, maar ook voor je zoon of dochter.

Een zielsafstemming om antwoorden te krijgen

Welke vragen heb jij in jouw leven? Waar wil je veranderingen doorvoeren of oplossingen vinden? Bijvoorbeeld op het gebied van werk, persoonlijke kracht, thuissituatie, emotionele blokkades, onbegrepen lichamelijke klachten, angsten of verdriet. Loop je vast in je leven en heb je behoefte aan meer inzicht in het waarom? Of ben je nieuwsgierig naar de wijsheid van je mooie hart?

Als je het gevoel hebt vast te lopen of meer inzicht te willen in stappen die je moet zetten, kan een afstemming je veel helderheid bieden. Alle informatie die jij nodig hebt is immers in jezelf aanwezig, dus ook alleen jij hebt de antwoorden die je zoekt. Ik kan je helpen door hiermee contact te maken en dit aan je door te geven. Tijdens een afstemming maken we contact in de energie en geef je op deze manier zelf alle informatie door. Je geeft nooit meer informatie dan je zelf wilt.

Je kunt ook afstemmingen aanvragen voor hele specifieke levensvragen: Een kinderwens, geboortebegeleiding, geboortetrauma, familieafstemming of bij overlijden.

Meer info >>

Zielsafstemming voor kids

Wat zou je toch graag weten waarom je baby zo onrustig is, of waarom je peuter zo driftig wordt. Kleine kinderen kunnen het je nog niet zelf vertellen, daarom is een afstemming zo waardevol. In energie kunnen ze namelijk wel heel goed aangeven wat er aan de hand is en wat ze je zouden willen zeggen.

Een zielsafstemming voor kinderen geeft veel inzicht

Kinderen geven vaak door gedrag en emoties aan dat er iets aan de hand is. Zeker wanneer ze zich (nog) niet goed kunnen uiten, is dat de enige manier waarop ze iets duidelijk kunnen maken. Als ouder is het dan vaak gissen wat er aan de hand is, soms tot frustratie en/of wanhoop aan toe.

Bij een afstemming ga ik met je zoon of dochter energetisch in gesprek om te achterhalen wat hij of zij duidelijk wil maken of graag kwijt wil. Alles noteer ik in een verslag welke je opgestuurd krijgt. Met alle inzichten en handvatten kun je dan zelf verder aan de slag. Soms kunnen we tijdens de afstemming zelfs meteen iets oplossen, waardoor er direct in de situatie iets verandert. Het is een hele mooie en liefdevolle manier om contact te maken en er is alle tijd voor het gesprek.

Is je kind ouder dan 10 jaar? Dan is het belangrijk dat hij of zij het goed vindt dat de afstemming gedaan wordt.

Meer info >>